Invitaţie Târgul Produse din Balcani

Perioada sărbătorilor de iarnă te ia pe nepregătite? Vine Moș Nicolae și nu ai ce pune în ghetuțele celor dragi? Nu uita că dăm startul unuia dintre primele târguri de Crăciun, în inima capitalei, în campusul Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti din bulevardul Mărăști nr. 59, sector 1, București.

Vino la Târg Produse din Balcani ca să te întâlnești cu peste 80 de producători din țările balcanice care te așteaptă cu produse agroalimentare tradiționale, certificate bio conform schemelor de calitate la nivel european, dar și obiecte artizanale.

Și dacă tot vii la târgul nostru, poți rămâne și seara alături de noi. Asta fiindcă pregătim momente artistice live, muzică tradițională, dansuri, teatru și multe surprize care să te încânte în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Toate acestea fac parte din celebrarea proiectului Vatdor – Dor de vatra românească, dar și din programul balului nostru de caritate Fiecare copil contează! dedicat copiilor vulnerabili din mediul rural.

Simultan, organizăm și două conferințe care să ne inspire pentru următoarea perioadă și să ne aducă împreună în numele dezvoltării rurale din spațiul românesc, balcanic și european:

A doua ediție a conferinței Pro Rural: ediția a 2-a la USAMV din București

Conferința Strategii de Dezvoltare Locală în cadrul Planului Strategic 2023-2027 organizată de Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala – RNDR a Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Haideți în campusul Herăstrău al #USAMV în perioada 22-26 noiembrie! Vă puteți întâlni pentru discuții, prezentări și dezbateri cu oficialități din partea ministerelor agriculturii din Balcani, ai rețelelor de dezvoltare rurală aferente lor, dar și cu manageri și experți ai celor mai performante Grupuri de Acțiune Locală din Balcani, cercetători, fermieri, consultanți, membrii ai cooperativelor agricole și mulți alții.

Estimăm că la evenimentul nostru vom avea în jur de zeci de mii de participanți și sperăm ca unul dintre ei să fii chiar tu! Mai ales că #participarea la Târgul Produse din Balcani, dar și la toate conferințele noastre este #gratuită atât pentru #vizitatori, cât și pentru #producători.

Notați-vă în calendar și nu ratați acest eveniment în urma căruia vă puteți umple desaga cu produse tradiționale, mințile cu idei inovative legate de dezvoltarea rurală și sufletele cu momente artistice de neuitat!

Descoperă programul evenimentului aici

Organizatori: #USAMVB, Federaţia Naţională PRO AGRO, Asociatia GAL Lider Bistrita-Nasaud.

Parteneri: GAL Lunca Joasă a Siretului – Gal Ljs, Asociatia GAL Napoca Porolissum

”Bucureștiul HORTIcultural”

Intră în concursul  ”Bucureștiul HORTIcultural” și câștigă premiul tău! Începând cu 5 mai în mijlocul agitației cotidiene, o oază de natură te așteaptă să descoperi