Examen de disertație - 2021

 
 

EXAMEN DE FINALIZARE A STUDIILOR DE MASTER - SESIUNEA SEPTEMBRIE 2021 (20 SEPTEMBRIE 2021)

 

 

 

EXAMEN DE FINALIZARE A STUDIILOR DE MASTER - SESIUNEA IUNIE 2021

 

Perioada de înscriere: până pe 11.06.2021

Susținerea lucrării de disertație (on-line): 24.06.2021 - 25.06.2021

 

Ghid de întocmire a lucrării de disertație

 

ÎNSCRIEREA LA SUSȚINEREA EXAMENULUI DE FINALIZARE A STUDIILOR DE MASTER SE EFECTUEAZĂ ON-LINE (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) CU URMĂTOARELE DOCUMENTE:

 

Lucrarea de disertație va fi trimisă pe e-mail (la secretariat, îndrumător, secretar de comisie) în format electronic PDF.

 

Secretar comisie:

  • Biotehnologie și Siguranță Alimentară: Asist. Popescu Paul - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Biotehnologii în Industria Farmaceutică: Șef.lucr.dr. Diguța Camelia - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Biotehnologii în Protecția Mediului: Șef.lucr.dr. Geicu-Cristea Mihaela - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Biotechnology and entrepreneurship: Șef.lucr.dr. Toma Radu - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.