EXAMEN DE DISERTAȚIE - 2020

 
 

EXAMEN DE FINALIZARE A STUDIILOR DE MASTER - SESIUNEA SEPTEMBRIE 2020

 

Perioada de înscriere: pana pe 07.09.2020

Susținerea lucrării de disertație (on-line): 09.09.2020 ORA 0900

 

ÎNSCRIEREA LA SUSȚINEREA EXAMENULUI DE FINALIZARE A STUDIILOR DE MASTER SE EFECTUEAZĂ ON-LINE PE ADRESA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. CU URMĂTOARELE DOCUMENTE:

 

Lucrarea de disertatie va fi trimisa pe e-mail (la secretariat, indrumator, secretar de comisie) în format electronic PDF.

Secretar comisie:

  • Biotehnologie si Siguranta Alimentara: Sef.lucr.dr.Draghici Mihaela - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Biotehnologii in Industria Farmaceutica: Sef.lucr.dr. Diguta Camelia - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Biotehnologii in Protectia Mediului: Sef.lucr.dr.Voaides Catalina - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ANULUI II MASTERAT

 

EXAMENUL DE DISERTATIE SE VA SUSȚINE ÎN PERIOADA 24 - 25 IUNIE 2020

Proba orala se va susţine on-line, cu exceptia celor care solicita sustinerea in facultate (cazuri exceptionale, pe baza de cerere), in perioada 24-25 iunie incepand cu ora 830 pentru toate specializarile.