Cazare an universitar 2020-2021

 
  

I. Depunerea cererii de precazare pentru anul universitar 2020 – 2021 în vederea obținerii unui loc în cămin se va face în perioadele:

  • 1-30 august 2020: anii II, III, IV, V*, VI* ( licență, master, doctorat);
  • 31 august 2020 – 11 septembrie 2020: anul I (licență și master) pentru cei care au omis la înscrierea online la facultate să solicite cazare.

II. Cererea de precazare completată împreună cu o copie sau o poză a cărții de identitate vor fi trimise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Confirmarea primirii email-ului va consta în trimiterea numărului de înregistrare aferent cererii.

III. Documentele justificative privind încadrarea în unul dintre următoarele cazuri: părinte cadru didactic sau personal didactic auxuliar, orfani de ambii părinți, proveniți de la casele de copii, cazuri medicale speciale, se vor prezenta administratorului de cămin în ziua cazării când se va confirma și locul de cazare.

IV. În contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale, dar și internaționale, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 avem ca principală prioritate protejarea siguranței și sănătății studenților, masteranzilor și doctoranzilor USAMVB și de aceea alte informații referitoare la calendarul de cazare, repartizarea pe cămine, taxele de cazare pentru anul universitar 2020 – 2021 vor fi publicate ulterior în funcție de măsurile adoptate de către autoritățile publice.

De aici puteți descărca:

 

Direcția Campus Studențesc
Adresa: Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, București
*Direcția se află în Campusul Agronomie Herăstrău, Cămin A4.