De ce să alegi Facultatea de Biotehnologii?TESTIMONIALE
 
 
  1. DANIELA CORREIA
  2. IONUŢ OTINCILESCU
  3. STELIAN PETRE
  4. MIHAI CURTAŞU
  5. ANCA VINTILOIU

DANIELA CORREIA

Facultatea de Biotechnologii
Specializarea biotechnologii industriale
Promotia 2012

Un ansamblu de cursuri in domeniul agro-alimentar cu materii variate-microbiologie, chimie, phisica, etc. care mi-au permis sa acumulez bagajul de cunostinte necesar pentru a lucra in domeniul agro-alimentar la centrul de cercetare Nestlé-Elvetia (Orbe) pe postul de specialist calitate-microbiologist.

Multumesc!

DANIELA CORREIA

Food & Feed Technologist at
Tan International, Dundee City,
United Kingdom

Multumita Facultatii de Biotehnologii – Specializarea Industriale am gasit un job in domeniu la numai cateva zile dupa ce am dat licenta. Microbiologia, Chimia si notiunile de HACCP au fost cerinte mandatorii pentru fiecare angajare. In primii ani de cariera m-am axat pe joburi in productie utilizand cunostiinte din Procese si Utilaje, Fenomene de transfer, Frigotehnica, Industralizarea si ambalarea produselor alimentare cat si Managementul. In ultimii trei ani mi-am continuat cariera in strainatate pe Controlul si Asigurarea Calitatii unde mi-au fost recunoscute studiile si experienta dobandita in diferitele industrii lucrate, Masteratul in Biotehnologie si Siguranta Alimentara fiind un atu. Sunt foarte multumit ca am urmat aceasta facultate care mi-a oferit multe oportunitati in cariera si satisfactii profesionale pe parcursul vietii.

DANIELA CORREIA

DSM Nutritional Products Romania
Account Manager - Ruminant Specialist
Absolvent in 2009 studii licenta BI, 2011 Masterat BSA, 2015 Doctorat Domeniul Biotehnologii

Ne pregateste pentru viata, bineinteles, iti dai seama dupa absolvire. Realizezi ca stii bazele mai multor puncte de plecare in cariera: Biotehnologii, Chimie, Microbiologie, Controlul Calitatii, Agricultura, Zootehnie si chiar Nutritie. Depinde de tine sa iti dai seama ce te face sa zambesti in fiecare zi la locul de munca, indiferent de alegere, personalul didactic din cadrul acestei facultati au grija sa te invete sa zbori, in oricare dintre directiile studiate.

Mihai Victor Curtașu

Mai 2017

Mereu am fost interesat și atras de științele medicale, iar specializarea de Biotehnologii Medical Veterinare mi s-a potrivit perfect. Prin munca și cunoștințele acumulate în timpul celor patru ani am reușit să obțin o bursă de master Erasmus Mundus, iar în prezent să fiu student la doctorat în domeniul nutriției animale și umane. Diversitatea de cursuri și cunoștințe, împreună cu aspectul practic în care acestea sunt introduse studenților Facultății de Biotehnologii mi-au format o bază solidă de noțiuni pe care o folosesc zilnic. Sunt bucuros și mândru că sunt absolvent al acestei facultăți.

Doctorand, Departamentul de Stiinte Animale, Grupul de Nutritie Moleculara si Reproductie, Universitatea Aarhus, Danemarca

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

http://anis.au.dk/en/

ANCA VINTILOIU

Dupa sustinerea examenului de licenta la Facultatea de Biotehnologii am participat in Germania la un proiect de colaborare cu universitatea Hohenheim din Stuttgart. Dupa incheierea proiectului am gasit acolo cateva teme de doctorat foarte interesante pentru care mi-am depus CV-ul. Actualmente sunt absolventa unui doctorat in domeniul energiilor regenerabile si lucrez in Austria in departamentul de cercetare-dezvoltare al unei firme de aviatie.

Dr. Anca Vintiloiu - Lead Engineer Chemical Surface Treatments