ISEKI_Mundus 2

 
 

ISEKI_Mundus 2 – “INTERNATIONALIZATION AND SUSTAINABILITY OF ISEKI_FOOD NETWORK”

www.iseki-food.eu

Este un proiect european finantat in cadrul programului ERA MUNDUS care se desfasoara pe o perioada de trei ani (1 noiembrie 2008 – 30 septembrie 2011). Reteaua este coordonata de ISEKI_Food 3, ce include 95 parteneri din 30 tari europene. ISEKI_Mundus 2 cuprinde 53 institutii din 30 tari non-europene.

Proiectul este coordonat de Cristina L.M. Silva de la Scoala Superioara de Biotehnologie – Universitatea Catolica Portugheza. Responsabil partener USAMV Bucuresti – Prof. Mona Elena Popa, Facultatea de Biotehnologii.

ISEKI_Mundus 2 doreste sa dezvolte si sa internationalizeze reteaua academica ISEKI_Food 3 la nivel mondial, pentru a imbunatati calitatea invatamantului superior din sectorul alimentar si a-i spori competitivitatea la nivel global. Proiectul dezvolta activitati noi pentru a promova comunicarea si intelegerea intre tarile europene si restul lumii.

Principalele rezultate ale acestei retele sunt: implementarea EQAS_Food, platforme si baze de date web, rapoarte de analiza critica, ghiduri, materiale si metode tehnice (inclusiv carti si cursuri de e-learning).