BIO-NET

 
 

BIO-NET - "A Network of National Contact Points providing cutting-edge NCP services to the Knowledge-Based-Bio-Economy research community" - "Retea de puncte nationale de contact. NCP ce ofera servicii de varf comunitatii de cercetatori din domeniul bioeconomiei bazate pe cunoastere"

www.ncp-bio.net

BIO-NET este un proiect cu 27 parteneri, finantat de Comisia Europeana in cadrul programului FP7 din septembrie 2008 pentru o durata de 48 luni. Responsabili partener asociat USAMV Bucuresti – Prof. Mona Elena Popa si Conf. Amalia Carmen Mitelut.

BIO-NET combina eforturile punctelor nationale de contact (NCP) pentru tema 2KBBE din FP7 in toate tarile europene. Prin colaborarile stranse la nivel international, BIO-NET are ca obiectiv sa ofere consultanta de inalta calitate organizatiilor care doresc sa participe in proiectele FP7. Prin acest proiect se doreste imbunatatirea calitatii propunerilor de proiecte depuse pe tema KBBE din FP7 si coborarea “barierelor” pentru nou-veniti, in special pentru tinerii cercetatori si IMMuri.

De asemenea, se doreste imbunatatirea calitatii serviciilor de NCP in Europa prin schimb de experiente, de bune practici si unelte comune. Proiectul ofera suport in construirea consortiului prin gasirea de parteneri de proiect potriviti si prin organizarea de evenimente pentru facilitarea realizarii de parteneriate.